

چگونگی نصب و مونتاژ ساندویچ پانل دیواری
مقدمه :
ساندویچ پانل دیواری صرفا جهت استفاده در دیواره های ساختمان می باشد مگر در مواردی که ساختمان پروژه در داخل محوطه سالن از بارش برف و باران در ایمن باشد می توان از ساندویچ پانل دیواری در سقف ساختمان نیز استفاده نماییم فراموش نکنیم که شکل و استایل ساندویچ پانل سقفی به مراتب به علت دارا بودن گام های ذوزنقه ای شکل در مقابله با فشار بار استحکام نسبتا بهتری از ساندویچ پانل دیواری دارند.
قبل از اجرای نصب ساندویچ پانل دیواری موارد ذیل مورد اهمیت است:
۱ – فاصله پرلین های افقی با فاصله معین و با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی و جغرافیایی محل پروژه و همچنین ضخامت ساندویچ پانل دیواری معین می شوند. هر چقدر ضخامت ساندویچ پانل بیشتر باشد فواصل پرلین ها می تواند بیشتر و بیشتر باشد منظور از ضخامت ساندویچ پانل دیواری مقدار فوم تزریقی آن می باشد . حداقل ضخامت ساندویچ پانل دیواری ۴ سانت و حداکثر ۱۵ سانت می باشد . در حالت طبیعی ضخامت ساندویچ پانل دیواری بین ۴ تا ۵ سانت انتخاب می شود.
۲ – قبل از چفت کردن ساندویچ پانل دیواری محل درز پانل ها یا همان اورلپ ها بررسی شود تا از پف کردن پلی اورتان پاک سازی شود این فوم های اضافه باعث عدم چفت و بست ساندویچ پانل به همدیگر می شوند.
۳-در نحوه بستن پیچ های خودکار مخصوصا در ساندویچ پانل دیواری معمولی دقت عمل بیشتری صورت پذیرد تا از فشار بیش از حد پیچ به پانل جلوگیری شود. زیاد سفت کردن پیچ ها علاوه بر آسیب به ساندویچ پانل باعث ظاهر ناخوشایند و زشت در دیوار ایجاد می کند.
۴-با استفاده از فلاشینگ های رنگی در محل آب چکان ها و گوشه ها و به کمک فوم های پلی اورتان از تبادل دما جلوگیری نمایید.
۵-از راه رفتن بر روی ساندویچ پانل دیواری و انداختن ابزار آلات آهنی پرهیز کنید.
۶-جهت تخلیه و بارگیری از سیم بکسل یا زنجیر جرثقیل جدا خودداری گردد . جهت حمل و بارگیری ساندویچ پانل دیواری از تسمه های مخصوص حمل بار استفاده نمایید.