

ساندویچ پانل ها سازه هایی هستند که چندین دهه است در ساختمان سازی مورد استفاده قرارمی گیرند و جایگاه خوبی را بدست آورده اند. با این پیشرفتی که صنعت ساختمان سازی دارد و احتیاج به تسریع در ساخت، عمر مفید ساختمان و استحکام در برابر بلایای طبیعی همگی دلایلی هستند تا نسبت به صنعتی کردن خانه های مسکونی به صورت جدی تر اقدام شود. با ذکر این مقدمه در نوشته پیش رو به بررسی ساندویچ پانل ها در ساخت خانه های مسکونی خواهیم پرداخت. در واقع هدف ما در این مقاله از صنعت پوشش بررسی ساندویچ پانل های مسکونی می باشد. اگر می خواهید در ارتباط با انواع ساندویچ پانل ها و حمل و نقل ساندویچ پانل ها اطلاعات کسب کنید می توانید سایر مقالات را مطالعه نمایید.
تعریف سازه های صنعتی
سازه های صنعتی ابزار و ساخته هایی هستند که برای بهینه سازی ساخت و سازها وارد این رشته از صنعت شده اند. اگر زمان استفاده از آهن را آغازی بر دخالت صنعت در این رشته بدانیم به این نتیجه خواهیم رسید که تداوم این دخالت تا به امروز باعث بهینه تر شد امور گردیده. استفاده از سقف سبک، پنجره های دو جداره، توری های رابیس برای ساخت دیوار و سقف سبک و در آخر هم سازه های ساندویچ پانل همگی برای راحتی، امنیت وا ستحکام بیشتر ساختمان در عین سبک بودن می باشد.
امروزه دیگر دیوار های ضخیم و قطور ساختمان ها نشانه استحکام و امنیت نیستند. حتی ممکن است خطر ساز نیز باشند. خصوصا در برابر زلزله. به طور خلاصه باید گفت که این سازه ها خصوصا ساندویچ پانل ها می توانند کمک مؤثری در این راه باشند. بررسی ساندویچ پانل های مسکونی نگاهی نو به سازه های صنعتی می باشد.
ساختار ساندویچ پانل ها و بررسی ساندویچ پانل های مسکونی
همانگونه که گفته شد این سازه ها در ساخت سقف و دیوار های ساختمان های گوناگون استفاده می شود. ساندویچ پانل ها از نظر ساخت دارای دو جداره بیرونی و داخلی هستند. این جداره ها از جنس فلز گالوانیزه، استیل، الومینیوم و PVC می باشند. بین این دو جداره از عایق پوشیده شده است. عایق به کار رفته در این سازه ها انواع مختلفی دارند. مانند پشم سنگ، پلی یورتان و پلی استایرن. البته عایق های دیگری نیز مورد استفاده قرارمی گیرد که این سه کاربرد بیشتری دارند. ساندویج پانل ها در دو نوع دیواری و سقفی یا ضخامت های مختلف تولید می شوند.
مشخصات ساندویچ پانل های دیواری و سقفی – بررسی ساندویچ پانل های مسکونی
ساندویچ پانل های دیواری در انواع صاف وشیاردار تولید می شوند. عرض مفید این سازه ها در نوع دیواری ۱,۱۴ سانتی متر و ضخامت آن بین ۴سانتی متر الی ۱۵سانتی متر متفاوت می باشد. استفاده از فوم پلی یورتان بهترین گزینه برای ساندویج پانل های دیواری می باشد.
ساندویچ پانل سقفی مسکونی
این سازه ها نیز در ضخامت های بین ۴الی ۱۵ سانتی متر تولید می شود. عایق های استفاده شده در نوع سقفی بیشتر از جنس پولی یورتان سخت می باشد.
بررسی ساندویچ پانل های مسکونی و مزایای آن
استفاده از ساندویج پانل ها درساختمان های مسکونی مزایایی دارد که به اختصار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- عایق بسیار خوب در برابر گرما و رطوبت شرجی! همچنین در برابر سرما که باعث کاهش چشم گیر انرژی خواهد شد.
- زیبایی ساختمان هایی که در ساخت آن از ساندویچ پانل ها استفاده شده است.
- پایداری و استحکام در برابر زلزله و جریانات جوی دیگر
- سرعت در ساخت اجرا و نصب در نتیجه صرفه جویی در سرمایه گزاری اولیه
- هزینه کمتر ساخت فوندانسیون نسبت به ساختمان های ساخته شده به روش سنتی
- افزوده شدن فضای داخلی ساختمان به خاطر ضخامت کم دیوار ها
- قابلیت شستشو و تمیز کردن با آب و مواد شوینده
- قابلیت تفویض سازه ها در صورت آسیب احتمالی که احتیاجی به کند و کاو ندارد.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که در صورتی که قصد ساختن منزل مسکونی با این سازه ها را دارید بهتر است صفر تا صد آن را به متخصصین این امر واگذار کنید و نسبت به ارزانتر تمام شدن حساسیت نداشته باشید. با استفاده از بررسی ساندویچ پانل های مسکونی و انواع آن ها می توانید در این زمینه به خوبی پیش بروید. پروژه ها با استفاده از اطلاعات شما می توانند به بهترین نحو پیش بروند و امتیازات بسیاری برای شما داشته باشند.